Kit pentru indreptare caroserie, utilizare foarte simpla, ventuze fara urme pe vopsea
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kit pentru indreptare caroserie, utilizare foarte simpla, ventuze fara urme pe vopsea

Acest set este destinat pentru repararea caroseriei auto, este un kit esential pentru orice familie cu masina datorita functionalitatii, acesta va poate scapa de multe cheltuieli la tinichigeriile auto. Nu mai trebuie sa pierdeti timp pretios prin service-uri cu masina dumneavoastra pentru mici imperfectiuni ale caroseriei.

146,00 lei Include TVA

122,69 lei Nu include TVA

check In Stoc
Descriere

Toate instrumentele necesare - simplu de folosit, actiune rapida

Kit-ul include toate instrumentele necesare pentru repararea daunelor mici suferite in urma unei coliziuni minore, avarii in parcare, vandalism sau chiar si in urma unei furtuni cu grindina. Este foarte simplu de folosit si este un instrument indispensabil atat pentru profesionisti, cat si pentru persoanele care doresc sa repare in mod eficient si ieftin loviturile de pe caroseria masinii.

Indepartarea daunelor cu acest kit este foarte simpla si oricine se poate descurca fara probleme. Instrumentele sunt destinate atat amatorilor care doresc sa isi repare singuri eventualele lovituri minore, cat si profesionistilor. Tampoanele moi de cauciuc incluse in kit pentru indepartarea daunelor din caroserie se vor asigura ca utilizarea acestora nu va deteriora vopseaua, produsul nu lasa urme.

Specificatii:

- carpa din microfibra albastra inclusa

- indeparteaza usor si rapid micile lovituri

- ideal atat pentru acasa cat si pentru atelierele auto

- dimensiuni 70x150x40mm

Setul include:

- 1 pistol de lipit

- 10 tuburi bara silicon

- carpa din microfibra

- spatula

- recipient de pulverizare

- ventuze

Date tehnice
OEM
88409
5902802920201
chat Review-uri (0)