Sistem de inchidere usa cu amortizor, greutate maxima 35-60 kg, frecventa inchidere 10s
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sistem de inchidere usa cu amortizor, greutate maxima 35-60 kg, frecventa inchidere 10s

Inchizatoarele de usa au un rol important in cladirile publice. Usa ar trebui inchisa - chiar si atunci cand oamenii care parasesc cladirea nu fac acest lucru.

112,00 lei Cu TVA

94,12 lei Fara TVA

check In Stoc

Transport GRATUIT la comenzi mai mari de 1000 RON

Descriere

Date tehnice:

culoare: negru;

material: aluminiu;

temperatura: -25 grade;

spatiu: 600-1000mm;

greutatea maxima a usii: 35-60 kg;

frecventa corecta de inchidere: 10s;

dimensiuni (latime / inaltime): 17,5 x 24cm;

greutate: 1,04 kg;

greutate cu ambalaj: 1,07 kg.

Setul include:

Inchizator usa;

Kit de montare.

Inchizatoarele de usa au un rol important in cladirile publice. Usa ar trebui inchisa - chiar si atunci cand oamenii care parasesc cladirea nu fac acest lucru. Inchizatorul este un dispozitiv mecanic-hidraulic care foloseste in mod controlat forta pusa la deschiderea usii.

Inchizatorul cu mecanism cu cremaliera si pinion este conceput pentru usile laterale (stanga si dreapta); este rezistent la conditiile meteorologice si, prin urmare, poate fi usor utilizat pentru usile exterioare cu o greutate maxima de 60 kg si o latime de 600-1000 mm.

Dispozitivul este extrem de practic, faciliteaza utilizarea usii fara  mai fi necesare costurile ridicate ale cumpararii de noi accesorii, montati-l doar pe usa care functioneaza deja. Inchiderea usii, in plus fata de functia principala - inchiderea usii, mai are si alte cateva, cum ar fi evitarea trantirii usii. Dispozitivul elimina curentii de aer si prelungeste durata de viata a usii.

Reglare usoara - suruburile de reglare sunt amplasate pe partea laterala a dispozitivului de inchidere a usii, astfel incat este posibil sa o schimbati oricand. Prin rotirea surubului de reglare spre stanga, viteza va fi marita si la dreapta, viteza va fi redusa.

Date tehnice
OEM
50714
5902802910639
chat Review-uri (0)