Sistem de inchidere usa cu amortizor, greutate maxima 35-60 kg, frecventa inchidere 10s
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

Sistem de inchidere usa cu amortizor, greutate maxima 35-60 kg, frecventa inchidere 10s

Inchizatoarele de usa au un rol important in cladirile publice. Usa ar trebui inchisa - chiar si atunci cand oamenii care parasesc cladirea nu fac acest lucru.

112,00 lei Include TVA

94,12 lei Nu include TVA

block Stoc epuizat
Descriere

Date tehnice:

culoare: negru;

material: aluminiu;

temperatura: -25 grade;

spatiu: 600-1000mm;

greutatea maxima a usii: 35-60 kg;

frecventa corecta de inchidere: 10s;

dimensiuni (latime / inaltime): 17,5 x 24cm;

greutate: 1,04 kg;

greutate cu ambalaj: 1,07 kg.

Setul include:

Inchizator usa;

Kit de montare.

Inchizatoarele de usa au un rol important in cladirile publice. Usa ar trebui inchisa - chiar si atunci cand oamenii care parasesc cladirea nu fac acest lucru. Inchizatorul este un dispozitiv mecanic-hidraulic care foloseste in mod controlat forta pusa la deschiderea usii.

Inchizatorul cu mecanism cu cremaliera si pinion este conceput pentru usile laterale (stanga si dreapta); este rezistent la conditiile meteorologice si, prin urmare, poate fi usor utilizat pentru usile exterioare cu o greutate maxima de 60 kg si o latime de 600-1000 mm.

Dispozitivul este extrem de practic, faciliteaza utilizarea usii fara  mai fi necesare costurile ridicate ale cumpararii de noi accesorii, montati-l doar pe usa care functioneaza deja. Inchiderea usii, in plus fata de functia principala - inchiderea usii, mai are si alte cateva, cum ar fi evitarea trantirii usii. Dispozitivul elimina curentii de aer si prelungeste durata de viata a usii.

Reglare usoara - suruburile de reglare sunt amplasate pe partea laterala a dispozitivului de inchidere a usii, astfel incat este posibil sa o schimbati oricand. Prin rotirea surubului de reglare spre stanga, viteza va fi marita si la dreapta, viteza va fi redusa.

Date tehnice
OEM
50714
5902802910639
chat Review-uri (0)