Set 11 chei pentru demontare fire electrice, conectori auto - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

Set 11 chei pentru demontare fire electrice, conectori auto

Problema la repararea firelor electrice, instalarea sau demontarea conectorilor auto? Un set de extractoare cu pini este o solutie excelenta!

22,00 lei Cu TVA

18,49 lei Fara TVA

block Stoc epuizat

Transport GRATUIT la comenzi mai mari de 1000 RON

Descriere

    11 PIESE - setul include 11 chei diferite (inclusiv 3 ejectoare tubulare) care se potrivesc tuturor tipurilor de dopuri; numarul permite utilizarea lor practica.

    ANTI-ALUNECARE - manerele extractoarelor au suprapuneri din silicon care asigura confort si siguranta in timpul utilizarii.

    LANT - extractorii sunt amplasati pe lant, ceea ce va preveni pierderea si va va permite sa gasiti rapid dimensiunea corecta a cheii.

    MANIPULARE USOARA - manipularea cu retragerile este rapida si simpla; este suficient sa scoateti clema blocului de borne, sa deconectati fisa, sa selectati cheia corespunzatoare si apoi, tinand-o apasata, scoateti usor cablul.

SPECIFICATII

    culoare: argintiu-negru

    material: otel inoxidabil

    inaltimea cheii: ~ 5cm

    greutatea setata: 22g

INCLUS

    11 extractoare (3 ejectoare tubulare, 0,8-1,5 mm in diametru + 8 chei, 1-6 mm in diametru)

Problema la repararea firelor electrice, instalarea sau demontarea conectorilor auto? Un set de extractoare cu pini este o solutie excelenta!

Setul este instrumentul de baza atat al unui profesionist, cat si al unui amator care se ocupa cu repararea electricitatii intr-o masina, motocicleta, quad sau intr-un alt vehicul sau dispozitiv electric. Prin utilizarea ejectoarelor, puteti dezasambla cu usurinta si rapid stifturile de la glezna sau stecher. Un stift rupt sau o insigna indoita nu va fi o problema.

A avea un set inseamna ca nu este nevoie sa folositi unelte sau cutite aleatorii pentru acest lucru, riscand in acelasi timp ranirea sau deteriorarea elementului, de exemplu ruperea cablului. Dispozitivele de indepartat vor facilita intregul proces fara a distruge dispozitivul. Datorita acestora, puteti scoate cu usurinta pachetul cu stiftul din cubul electric rupt fara a deranja stecherul.

Materialul utilizat pentru fabricarea extractoarelor este otelul inoxidabil. Manerele sunt finisate cu silicon pentru a spori confortul si siguranta in timpul lucrului. Utilizarea otelului afecteaza fiabilitatea, durabilitatea si durata de utilizare a produsului.

Setul include 11 biti diferiti, inclusiv 3 ejectoare cu un singur tub si 8 taste care se potrivesc cu aproape orice cub de instalare. Suma permite utilizarea lor practica.

Extractoarele sunt amplasate pe un lant convenabil, ceea ce va preveni pierderea si va va permite sa gasiti rapid dimensiunea corecta a cheii.

Produsul se caracterizeaza printr-un mod usor de utilizare. Manipularea tastelor este rapida si simpla. Este suficient sa scoateti clema de fixare a cubului, sa deconectati fisa, sa selectati cheia corespunzatoare si apoi, tinand-o apasata, scoateti usor cablul.

Dispozitivele de indepartat sunt perfecte pentru uz casnic si profesional, incl. in atelierele de reparatii auto sau in serviciile de echipamente electrice. Sunt recomandate pasionatilor si persoanelor care se ocupa de asta profesional.

Date tehnice
OEM
92120
chat Review-uri (0)