Organizatoare cabluri, velcro (scai), 5m - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

Organizatoare cabluri, velcro (scai), 5m

Benzile pot fi modelate si aranjate liber in functie de cerintele individuale.

16,00 lei Cu TVA

13,45 lei Fara TVA

block Stoc epuizat

Transport GRATUIT la comenzi mai mari de 1000 RON

Descriere

FLEXIBIL - benzile pot fi modelate si aranjate liber in functie de cerintele individuale.

FIXARE STABILA - duritatea carligelor si densitatea stratului in care se lipesc fac ca ambele parti sa se lipeasca ferm.

POSIBILITATEA TAIERII - banda poate fi taiata in functie de nevoile si scopul curent.

UTILIZARE MULTIPLA - Velcro va permite sa scoateti cablurile tinute de mai multe ori sau sa adaugati altele noi.

SPECIFICATIE

    culoarea benzii: negru

    latimea benzii: 2cm

    lungimea centurii: ~ 5m

    greutate: 60g

Asezarea corecta a cablurilor si a firelor de pe dispozitivele electronice utilizate in mod obisnuit sau din retelele TIC nu inseamna doar confortul care garanteaza libertatea de a va deplasa in jurul lor. Este, de asemenea, baza pentru siguranta atunci cand lucrati in vecinatate sau in contact direct cu echipamente alimentate electric.

Organizatorul de cabluri este o solutie care va mentine cablurile la locul potrivit si, de asemenea, va economisi spatiu in camerele in care sunt aranjate. Setul include doua sectiuni ale benzii, dintre care una are un strat de carlige mici, sintetice, iar cealalta este echipata cu fibre dense, usor proeminente. Aceasta solutie permite o conexiune puternica intre ambele parti. Utilizarea organizatorului de cablu este extrem de simpla. Este suficient sa infasurati pachetul de cabluri cu o sectiune taiata corespunzator a primului tip de banda si apoi sa atasati o bucata din al doilea tip de banda la punctul sau de imbinare unde se suprapune. Utilizarea Velcro pentru organizarea cablurilor si firelor inseamna ca, in orice moment, fara a utiliza alte instrumente, puteti scoate cablul, il puteti muta in alt loc si puteti conecta din nou cablurile ramase. La taierea prin organizatoare fixe, acestea pot fi deteriorate. In cazul organizatorului Velcro, riscul taierii este complet exclus. Banda cu velcro are si multe alte utilizari. Poate fi usor lipit pe orice suprafata cu banda adeziva pe doua fete sau cusut pe tesatura.

MODUL RAPID DE ORGANIZARE A CABLURILOR!

Date tehnice
OEM
45405
chat Review-uri (0)