Categorii

Categorii

Tester Digital Calitate Apa , 3 in 1 TDS/EC/Temperatura, cu ecran iluminat

54,62 lei
33878
Cantitate

Masoara cantitatea substantelor solide dizolvate dintr-o solutie. Deoarece solidele dizolvate sub forma de ioni, precum sarea si mineralele contribuie la conductivitatea unei solutii, aparatul TDS masoara conductivitatea acesteia, dupa care converteste aceste date intr-o valoare care poate fi citita pe dispalyul cu cristale lichide. Unitatea folosita de cele mai multe aparate TDS, este particule pe milion (ppm). De exemplu o valoare de 1 ppm indica faptul ca exista 1 miligram de substante solide anorganice dizolvate in fiecare 1 litru de apa. In general valorile TDS din apele minerale sunt mai mari decat valorile TDS ale apei de la robinet.

MOD DE UTILIZARE :
1. Mai intai puneti apa intr-un pahar sau intr-o cana curata.
2. Indepartati capacul care protejeaza electrozii si porniti aparatul de la tasta ON.
3. Introduceti capatul aparatului cu cei 2 electrozi in apa, avand grija sa nu introduceti tot aparatul, deoarece astfel distrugeti aparatul.
4. Agitati putin apa cu ajutorul aparatului pentru a fi sigur ca electrozii sunt introdusi in totalitate in apa si nu exista bule de aer pe electrozi.
5. Asteptati aproximativ 5 secunde sau pana cand numarul afisat pe ecran se stabilizeaza. Numarul afisat este valoarea TDS.
6. Dupa ce ati terminat, scoateti aparatul din apa si scuturati-l pentru a indeparta apa de pe el.
7. Puneti capacul inapoi pentru a proteja electrozii.
Acest aparat este un mod simplu si la indemana pentru testarea in mod regulat a calitatii apei consumate in casa, dar si performantele atinse de aparatul de filtrare folosit. Daca observati ca valorile aratate de aparatul TDS incep sa creasca la apa care iese din sistemul de purificare al apei, inseamna ca e timpul sa schimbati filtrele.

Usor de utilizat si de depozitat. Utilizat pentru testarea calitatii apei potabile si nu numai. indicat pentru testarea filtrelor de apa, monitorizarea parametriilor apei de baut, pentru piscine, acvarii etc.

Gama de masurare TDS : 0-9990ppm/mg/L

Gama de temperatura: 0 - 50 °C

Alimentat de 1 x CR2032 baterie (inclus)

Valori orientative pentru stabilirea calitatii apei:

0 - 20 Apa distilata

20 - 250 Apa purificata

250 - 500 Apa potabila

> 500 Apa improprie pentru a fi bauta sau utilizata la gatit.
O valoare mare pe aparatul de masura TDS reprezinta o apa care poate fi neplacuta la gust, o apa cu gust sarat, metalic sau amar.

33878

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa si

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.