Aparat de masura digital Habotest HT107D, Tester priza, Afisaj LCD
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aparat de masura digital Habotest HT107D, Tester priza, Afisaj LCD

Acest dispozitiv mic si practic are un afisaj digital si un indicator LED care va va oferi cele mai importante informatii. Dispozitivul va va informa despre lipsa de impamantare si va va permite, de asemenea, sa efectuati testul RCD

128,00 lei Cu TVA

107,56 lei Fara TVA

check In Stoc

Transport GRATUIT la comenzi mai mari de 1000 RON

Descriere

Pastreaza-ti casa in siguranta cu un tester de prize de la Habotest. Acest dispozitiv mic si practic are un afisaj digital si un indicator LED care va va oferi cele mai importante informatii. Dispozitivul va va informa despre lipsa de impamantare si va va permite, de asemenea, sa efectuati testul RCD. Datorita HT107D, puteti evita deteriorarea echipamentului dumneavoastra si puteti preveni alte pericole.

Afisaj digital clar

Testerul este echipat cu un afisaj digital luminos, cu ajutorul caruia puteti citi cu usurinta rezultatele masuratorilor. Indicatorul LED situat in partea de sus a dispozitivului va va informa despre orice problema. Daca testerul detecteaza orice anomalie, LED-urile se vor aprinde intr-o combinatie specifica. In acest fel, veti afla rapid, de exemplu, despre o conexiune corecta, lipsa de impamantare, fir sub tensiune etc. Cu HT107D puteti efectua si un simplu test RCD, doar apasand butonul corespunzator.

Aplicatie larga

Dispozitivul marca Habotest se distinge prin aplicarea sa versatila. Se va dovedi util pentru testarea prizelor de acasa, la birou, prize de curent, prize de perete la scoala, laborator, fabrica, etc. Datorita designului sau compact, il poti depozita cu usurinta in geanta sau rucsac.

Valori masurate

Energie consumata

Continuitate

Curent continuu (DC)

Masurare RCD (residual current device)

Test continuitate sistem de impamantare

Functii:

Protectie impamantare

Afisare consum energie

Testare RCD

Tip alimentare

La retea

Dimensiuni: 68 x 65 mm

Greutate: 74 g

Date tehnice
Habotest
51578
chat Review-uri (0)