Convertor audio digital coaxial sau optic la audio analog 2 RCA + alimentator
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Convertor audio digital coaxial sau optic la audio analog 2 RCA + alimentator

Convertor audio digital este mic, la indemana si usor de instalat si de utilizat. Dispozitivul nu necesita drivere - este gata sa functioneze imediat dupa conectare.

70,00 lei Include TVA

58,82 lei Nu include TVA

check In Stoc
Descriere

SPECIFICATIE

    Intrare optica CONVERTER: 2 RCA

    Toslink / iesire optica coaxiala: 2x RCA

    dimensiunile convertorului (lungime / latime / inaltime): 6,5 / 4,2 / 2,5 cm

    lungimea cablului optic: 100cm

    lungimea sursei de alimentare: 100cm

    greutatea setata: 130g

    greutate cu ambalaj: 150g

Convertor audio optic va fi perfect atat pentru aplicatii de acasa, cat si pentru aplicatii profesionale. Va fi util oriunde aveti nevoie pentru a schimba un semnal digital de la intrarea coaxiala sau optica (Tosling) la semnalul analogic (L / R). Convertor audio digital va fi util mai ales atunci cand avem echipamente audio de tip vechi (cu conector RCA) si dispozitive moderne cu intrare Tosling sau Coaxial.

Convertor optic al semnalului audio va permite sa trimiteti semnalul utilizand conectori RCA standard (cinch). Convertor audio optic va fi util atunci cand conectati dispozitive cu intrare optica / coaxiala (Toslink / Coaxial) la dispozitive cu un conector analogic (cinch). Cu ajutorul unui convertor audio optic, puteti conecta rapid un dispozitiv analogic la unul digital - de exemplu, un televizor sau un set-top box la casti, home theater, difuzoare sau receptoare. Cu un astfel de convertor audio digital, putem folosi cu usurinta un sistem audio vechi ca un sistem home theater profesionist - fara a fi nevoie sa conectam amplificatoare suplimentare. Va functiona, de exemplu, atunci cand conectati un televizor LED cu o iesire optica Toslink cu un amplificator stereo cu o intrare 2 RCA.

Convertor audio digital este mic, la indemana si usor de instalat si de utilizat. Dispozitivul nu necesita drivere - este gata sa functioneze imediat dupa conectare. Mai mult, cu convertor de semnal audio optic nu trebuie sa va faceti griji cu privire la orice interferenta electromagnetica.

Date tehnice
OEM
32203
5900779931848
chat Review-uri (0)