Set 4 clesti profesionali pentru sigurante Seeger metal, 180mm - Bigstren 22159
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Set 4 clesti profesionali pentru sigurante Seeger metal, 180mm - Bigstren 22159

Clestii sunt fabricati din metal de inalta calitate, ceea ce ii face rezistenti si durabili in timp. Acesti clesti vor rezista utilizarii repetate si la sarcini dificile.

104,00 lei Include TVA

87,39 lei Nu include TVA

check In Stoc
Descriere

Specificatii:

- Setul de clesti pentru sigurante si coliere reprezinta o unealta indispensabila pentru oricine are nevoie de unelte de inalta calitate pentru a lucra cu sigurante si coliere. Acest set va ofera unelte solide si eficiente pentru a va ajuta sa gestionati si sa instalati sigurante si coliere intr-un mod profesionist. Iata mai multe detalii despre acest set:

- Setul contine clesti cu diferite modele, ceea ce va permite sa abordati o varietate de sarcini si aplicatii. Indiferent daca aveti nevoie de clesti pentru taiere sau montare, acest set va acopera.

Material Metalic Durabil: Clestii sunt fabricati din metal de inalta calitate, ceea ce ii face rezistenti si durabili in timp. Acesti clesti vor rezista utilizarii repetate si la sarcini dificile.

Manerele clestilor sunt prevazute cu un strat antiderapant, oferindu-va o priza sigura si confortabila atunci cand lucrati. Aceasta caracteristica contribuie la evitarea alunecarii sau oboselii mainilor

Clestii au un design compact si sunt usor de manevrat, ceea ce ii face potriviti pentru utilizarea in spatii stranse sau in locuri de lucru cu acces limitat

- Culoarea neagra

- Material: metal + plastic

- Dimensiuni clesti drepti: 9,5 x 17,5 x 1 dm

- Dimensiuni clesti indoiti: 9 x 16,2 x 1 cm

Inclus

- 1x cleste indoit intern

- 1x cleste curbat exterior

- 1x cleste drept intern

- 1x cleste drept extern

Date tehnice
Bigstren
72120
5904665712313
chat Review-uri (0)