Magnet Neodim, set 10 bucati, foarte puternici, pentru diferite aplicatii si activitati, 10x5 mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Magnet Neodim, set 10 bucati, foarte puternici, pentru diferite aplicatii si activitati, 10x5 mm

Placi magnetice, folosite pentru fixarea diverselor obiecte din gospodaria dumneavoastra. Se pot atasa pe diferite obiecte casnice, hand made, post-it pentru frigider, etc

11,00 lei Include TVA

9,24 lei Nu include TVA

check In Stoc
Descriere

Se folosesc pentru fixare nepermanenta. Suprafata nichelata. Magnetizare N35.

Forta de aderenta pt. 1 buc: cca. 1kg. Forta de aderenta reprezinta forta cu care trebuie tras magnetul de pe o suprafata neteda, cu continut mare de fier, astfel ca magnetul sa se desprinda de fier. Forta de aderenta poate varia in functie de grosimea fierului pe care se fixeaza: cu cat este mai gros materialul, ca atat este mai mare forta de aderenta.

In cazul fixarii pe o suprafata verticala, forta de sustinere este de cca. 10-15%, adica de 0,1-0,15 kg, in functie de suprafata pe care este fixat magnetul si de obiectul pe care trebuie sa-l sustina.

Magnetii se atrag de la cca. 2 cm si stau ferm la o distanta de cca. 5 mm.

Tip magnetizare: pe grosime - polii magnetului sunt pe cele 2 suprafete mari.

Rezista pana la maxim 60 grade Celsius. In cazul folosirii in medii cu temperaturi mai mari de 60 de grade C, magnetul isi poate pierde definitiv magnetizarea.

ATENTIE: magnetii sunt foarte puternici! Recomandam manipularea cu manusi de protectie. Daca se ciocnesc, magnetii se pot ciobi, fisura sau chiar sparge!

Utilizare: printre exemplele de utilizare se numara urmatoarele: inchidere cutii mici, fixare obiecte cu greutate mica etc. Manevrati-i cu atentie: sunt destul de mici pentru un magnet, dar au o forta mare fata de volumul lor!

Un magnet de neodim are o densitate de energie foarte mare, ceea ce il face foarte atractiv. Acesta genereaza un camp magnetic foarte puternic, in ciuda dimensiunilor sale mici.

Magnetul este realizat dintr-un material de foarte inalta calitate, care este un amestec de neodim, fier si bor. Se distinge prin forta magnetica mare si permanenta.

Un avantaj incontestabil este ca magnetul de neodim are dimensiuni foarte mici. Nu ocupa mult spatiu, iar puterea de actiune este foarte impresionanta.

Magnetul fier-bor neodim poate fi folosit in multe domenii ale economiei, precum si pentru uz casnic, in asa fel incat cu siguranta fiecare va gasi o aplicatie individuala, perfecta pentru el.

SPECIFICATIE - material: neodim + fier + bor; cantitate: 10 buc; dimensiuni: 1 / 0,5 / 0,1 cm; greutate cu ambalaj: 0,011 kg.

Date tehnice
OEM
ELE000022
5902802922014
chat Review-uri (0)