Set extractoare de suruburi deteriorate, rupte, uzate 4 piese - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Set extractoare de suruburi deteriorate, rupte, uzate 4 piese

Extractoarele de suruburi sunt foarte usor de folosit. Un set de extractoare pentru suruburi rupte este utilizat pentru a elimina suruburi standard.

16,00 lei Include TVA

13,45 lei Nu include TVA

check In Stoc
Descriere

SPECIFICATII:

-material: otel.

-lungime extractor: ~ 5 cm.

-dimensiuni carcasa (lungime / latime / inaltime): 8,5 / 6,2 / 1,7 cm.

-greutate set: 71g.

DIMENSIUNI:

# 1 3-4mm; HEX - 6,35 mm.

# 2 4-8mm; HEX - 6,35 mm.

# 3 5-10 mm; HEX - 6,35 mm.

# 4 6-12mm; HEX - 8,75 mm.

In fiecare casa, garaj si atelier, vor fi cu siguranta unele scuze utile pentru suruburile deteriorate intr-o zi. Aproape toata lumea a avut cel o putin o situatie, cand surubul deteriorat nu se mai putea desuruba, si dupa ce s-a depus mai multa forta, se rupea capatul acestuia, restul ramanand neatins. Suruburile deteriorate care nu mai au elemente de permitere a desurubarii sunt un adevarat cosmar pentru fiecare mecanic - amator sau pasionat. Setul solid de extractoare pentru suruburi este un accesoriu pentru burghie si instrumente de impact care va ajuta sa scapati rapid si usor de elementul deteriorat.

Extractoarele de suruburi sunt foarte usor de folosit. Un set de extractoare pentru suruburi rupte este utilizat pentru a elimina suruburi standard.

In cazul deteriorarii / ruperii surubului, acesta trebuie sa fie ingaurit simetric in mijloc si apoi insurubati o surubelnita corespunzatoare dimensiunii la surubul rupt.

Setul include 4 extractoare de diverse dimensiuni, ambalate intr-o carcasa mica, practica.

Extractorul pentru suruburile deteriorate este realizat din otel, ceea ce garanteaza durabilitatea si fiabilitatea ani de zile.

Date tehnice
OEM
92320
chat Review-uri (0)