Adeziv, pasta pentru izolarea firelor electrice, impermeabila, tub 50ml, negru
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

Adeziv, pasta pentru izolarea firelor electrice, impermeabila, tub 50ml, negru

Banda lichida are o performanta mai puternica de etansare, care mentine firele intr-o stare izolata, previne scurgerile si protejeaza siguranta personala

22,00 lei Include TVA

18,49 lei Nu include TVA

block Stoc epuizat
Descriere

Caracteristici:

INSOLARE SI SIGILARE】 Banda lichida are o performanta mai puternica de etansare, care mentine firele intr-o stare izolata, previne scurgerile si protejeaza siguranta personala.

DURABILITATE SI DURABILITATE INALTA】In cazul aceleiasi capacitati, adezivul izolator sub forma lichida este mai durabil. Forma lichida este usor de intins si are o mai buna capacitate de partajare.

Facil de utilizat】Nu este nevoie sa taiati sau sa lipiti, trebuie doar sa aplicati adezivul lichid in locul care trebuie reparat, apoi lasati-l timp de patru ore pentru a finaliza reparatia.

DOMENIU LARG DE UTILIZARE】O sticla atat de mica de lipici poate fi utilizata pentru diverse sarcini, cum ar fi lipirea firelor, fixarea firelor, placi de circuite, materiale semiconductoare, cablaje auto si decorarea circuitelor.

NICI O DETERIORARE SI NICI OXIDARE】Cleiul izolator care acopera suprafata obiectului nu este usor de oxidat si de deteriorat, deci nu va fi nevoie sa acoperiti lipiciul de mai multe ori.

APLICABIL IN TOATE PERIOADA ANULUI】Cleiul izolator este rezistent la temperaturi ridicate si scazute, iar temperatura de lucru este cuprinsa intre -30℃ si 300℃, care se poate adapta la majoritatea mediilor de lucru.

Specificatii:

Materiale: Clei

Culoarea adezivului: Negru

Cantitate: 50ml

Date tehnice
OEM
05864
chat Review-uri (0)