Suport tripod / trepied reglabil pentru telefon cu telecomanda bluetooth pentru actionare de la distanta - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Suport tripod / trepied reglabil pentru telefon cu telecomanda bluetooth pentru actionare de la distanta

Setul include o telecomanda care permite controlul de la distanta al dispozitivelor iOS sau Android.

105,00 lei Include TVA

88,24 lei Nu include TVA

check In Stoc
Descriere
 • Surubul de montare standard de 1/4 "si suportul pentru smartphone permit utilizarea cu camere, camere video si telefoane mobile.
 • CONTROL DE LA DISTANTA - Setul include o telecomanda care permite controlul de la distanta al dispozitivelor iOS sau Android.
 • SPECIFICATII - Dimensiunile trepiedului (inaltime minima / maxima): 45-133cm; Greutatea setului 450g.
 • REGLARE PRECISA - Capul este reglabil in trei setari, iar picioarele sunt flexibile, permitand o reglare precisa.
 • TRANSPORT USOR - Greutatea redusa si dimensiunea compacta permit acestui accesoriu sa fie transportat oriunde.

SPECIFICATII TEHNICE

 • Baterie telecomanda: CR 2032 3V (inclusa)
 • Dimensiunile trepiedului (inaltime minima / maxima): 45-133cm
 • Latimea suportului telefonului mobil (min./max.): 55 / 85mm
 • Surub: 1/4 "
 • Dimensiunile capacului (inaltime): 46cm
 • Greutatea setului: 450g
 • Greutate (inclusiv ambalaj): 550g


Cu gama completa de capabilitati de captare a imaginilor oferite de dispozitivele electronice avansate de astazi, nu a fost niciodata mai usor sa faceti ca imaginile si videoclipurile dvs. sa arate grozav, facandu-le si mai spectaculoase cu adaugarea de accesorii. Folosirea unui trepied pentru telefonul mobil, camera foto sau camera video va ofera posibilitatea de a va stabiliza dispozitivul si de a alege cel mai atragator unghi al camerei pentru a face un instantaneu al dispozitiei unui loc sau al unicitatii unei scene.

Trepiedul este echipat cu un surub de montare standard de 1/4 ", care permite atasarea directa a echipamentelor compatibile. Suportul pentru telefon mobil inclus de 55-85 mm poate fi utilizat pentru a utiliza trepiedul in combinatie cu smartphone-ul, atasarea dispozitivului este simpla si necesita doar cateva secunde. Capul reglabil garanteaza o imagine precisa in etapa. Picioarele telescopice permit, de asemenea, o pozitionare stabila a trepiedului chiar si pe suprafete neuniforme, iar nivelul de spirit incorporat asigura planeitatea, mai ales in terenuri dificile. Este inclusa si o telecomanda si poate fi configurat pentru utilizare cu dispozitive mobile iOS sau Android prin conectarea la smartphone-uri si tablete prin Bluetooth. Butonul de pe acesta va declansa captura de imagine, telecomanda avand o raza de actiune de aproximativ 10 metri, deoarece se bazeaza pe tehnologia Bluetooth. Fara indoiala , acest lucru se poate dovedi a fi un mare ajutor atunci cand faceti selfie-uri sau autoportrete. O singura imprimare va declansa inregistrarea unei imagini, cu o tinere lunga capturand o intreaga serie de imagini care pot obtine un efect de timelapse sau pur si simplu pot alege diferite fotografii pentru cel mai bun instantaneu.

Telecomanda se conecteaza automat la dispozitive compatibile Bluetooth, cu un indicator intermitent care confirma asocierea cu succes. Trepiedul are o greutate redusa, ceea ce face mai usor sa calatoriti cu dvs. in calatorii, calatorii scurte sau drumetii. De asemenea, este inclus un capac pentru trepied care gazduieste toate elementele setului (trepied pliat, suport pentru camera si telecomanda).

Date tehnice
OEM
28510
5902802906953
chat Review-uri (0)