Foarfeca de gradina, gard viu, maner antialunecare, otel/plastic, 55cm, negru/argintiu - Gardlov 21069
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Foarfeca de gradina, gard viu, maner antialunecare, otel/plastic, 55cm, negru/argintiu - Gardlov 21069

Foarfeca de gradina sunt o unealta universala care poate fi folosita pentru diverse lucrari in gradina, precum taierea crengilor, arbuștilor, ierbii, lastarilor, florilor

74,00 lei Include TVA

62,18 lei Nu include TVA

check In Stoc
Descriere

Specificatii:

 - mânerele cu acoperire anti-alunecare sunt realizate din materiale care oferă o prindere sigură și confortabilă atunci când lucrați cu foarfecele, chiar și atunci când sunt ude sau umede. Datorită acestui lucru, ele minimizează riscul alunecării foarfecelor în timpul tăierii, ceea ce mărește siguranța utilizării.

 - foarfeca de gradina sunt o unealta universala care poate fi folosita pentru diverse lucrari in gradina, precum taierea crengilor, arbuștilor, ierbii, lastarilor, florilor

- foarfecele de grădină sunt un instrument eficient pentru tăierea ramurilor și tulpinilor plantelor. Lama lor este ascuțită și durabilă. Ele pot face față cu ușurință diferitelor tipuri de plante. În plus, lama este protejată de o carcasă din folie.

- foarfecele sunt echipate cu găuri pentru agățat, ceea ce este o caracteristică foarte practică. Aceste găuri permit agățarea foarfecelor de cârlige sau umerase, ceea ce facilitează depozitarea și previne deteriorarea accidentală a lamelor.

- material: otel si plastic

- tip: manual

- lungimea lamei: 19 cm

- lungime totala: 55 cm

- greutate: 0,860 kg

- greutate în pachet: 1.022 kg

INCLUS

- foarfece

- capac de cuțit

Date tehnice
Gardlov
05421
5900779942790
chat Review-uri (0)