Prelungitor bit flexibil 6,35mm/1,4",190mm - magnetic, pentru bormasina
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

Prelungitor bit flexibil 6,35mm/1,4",190mm - magnetic, pentru bormasina

Construcția extensiei a fost concepută astfel încât să o poți îndoi cu ușurință în orice unghi. Acest lucru face mai ușor să ajungeți chiar și în cele mai dificile locuri

12,00 lei Include TVA

10,08 lei Nu include TVA

block Stoc epuizat
Descriere

FLEXIBILĂ - construcția extensiei a fost concepută astfel încât să o poți îndoi cu ușurință în orice unghi. Acest lucru face mai ușor să ajungeți chiar și în cele mai dificile locuri. Extensia se poate manipula cu ușurință chiar și atunci când se lucrează la un unghi de 180 °.

LUCRU MAI UȘOR ȘI INCAPE ORIUNDE - utilizarea extensiei permite accesul ușor în locuri greu accesibile. Extensia se lipește perfect de șurubelniță și biți și nu cade din ele. Vârful magnetic ține perfect bitul. Carcasa extensiei poate fi ținută și cu mâna (carcasa nu se rotește), ceea ce înseamnă că precizia mișcărilor este și mai mare.

FIABILĂ ȘI DURABILĂ - extensia este realizată din materiale durabile, cu o construcție masivă și durabilă. Este realizat din roți de rulment și arcuri, datorită cărora va servi ani de zile, chiar și cu utilizare frecventă.

SPECIFICATIE

- culoare: negru;

- material: plastic, metal, arcuri, roți lagăre;

- dimensiuni (lungime / latime): 19,1 / 1,4 cm;

- greutate: 55 g.

Trebuie să găuriți un șurub într-un loc în care este dificil să se potrivească cu un burghiu? O extensie flexibilă de biți vă va rezolva problema perfect! Acesta este echipamentul necesar pentru fiecare cutie de scule! Poate fi folosit atât pentru bormasine manuale, cât și pentru bormasine electrice. Extensia flexibilă pentru bormasina va crește funcționalitatea dispozitivului dvs. și va face ușoară rotirea șurubului oriunde, chiar și în zonele extrem de dificil de accesat. Extensia flexibilă pentru burghiu este cu siguranță un accesoriu care merită să aveți acasă, garaj sau încăpere de scule.

Cu o extensie flexibilă de biți economisiți timp și nervi. Folosirea lui este foarte ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să atașați un capăt al extensiei flexibile la bormasina și să puneți bitul în celălalt capat. Extensia flexibilă pentru burghiu poate fi îndoită în orice unghi. Vârful magnetic ține perfect burghiul, iar mișcarea burghiului pune în mișcare arcurile, datorită cărora poți înșuruba cu ușurință fiecare șurub.

Extensia flexibilă pentru burghiu are o lungime de până la 19,1 cm, astfel încât să puteți intra în fiecare crăpătură! Extensia de biți flexibilă este realizată din materiale rezistente, iar construcția din arcuri și roți de rulment o va face să vă servească ani de zile, chiar dacă o îndoiți în direcții diferite. Prelungirea flexibilă pentru șurubelniță are o carcasă din plastic care nu se rotește la înșurubare. Astfel, vă puteți ține cu ușurință de el în timp ce lucrați, datorită căruia puteți înșuruba fiecare șurub cu o precizie excepțională.

Date tehnice
OEM
92520
5900779932005
chat Review-uri (0)