Busola de buzunar, Plastic, Negru, 45 mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Busola de buzunar, Plastic, Negru, 45 mm

Busola de buzunar este un instrument de inalta calitate, intotdeauna util atunci cand sunteti afara in natura.

7,00 lei Cu TVA

5,88 lei Fara TVA

check In Stoc

Transport GRATUIT la comenzi mai mari de 1000 RON

Descriere

Busola profesionala de buzunar este un instrument de inalta calitate, intotdeauna util atunci cand sunteti acolo in timpul unui tur. Pentru majoritatea oamenilor, calatoria este modalitatea perfecta de a-si petrece timpul liber si de a intra in contact cu natura. Busola de calatorie durabila este insotitorul perfect pentru o calatorie necunoscuta - atat individual, cat si intr-un grup de prieteni.

Acul de buzunar este rezistent la deteriorari mecanice. Dimensiunea compacta de 16 g, 4,5 x 1,2 cm, va permite sa va pastrati busola in buzunar in timp ce mergeti sau calatoriti in padure. Dispozitivul este format din doua ace colorate (alb si rosu) si un cadran de busola cu o vedere clara a punctului busolei. Fundalul intunecat al cadranului busolei si simbolurile opuse ofera o mare lizibilitate, permitandu-va sa va gasiti locatia pe harta. Busola de calatorie va permite sa cititi directiile cardinale (N, SE, V, E) si directiile intermediare (NE, SE, NV, SW).

Busola va permite sa marcati nordul folosind un camp magnetic. Cand utilizati busola, asigurati-va ca o plasati orizontal si tineti-o departe de dispozitive electronice si piesele metalice. Acest lucru este necesar pentru ca busola sa functioneze corect. Busola turistica este pentru oricine vrea sa fie sigur de locul lor. Busola de calatorie este instrumentul perfect pentru navigare si orientarea de baza a terenului. Toti turistii, micii cercetasi, vanatorii, calatorii si chiar culegatorii de ciuperci il vor gasi util. Acul de buzunar este excelent si pentru navigatie. Cu ajutorul busolei, toata lumea poate ajunge la necunoscut in siguranta si confortabil.

Date tehnice
Trizand
ELE000023
5902367972110
chat Review-uri (0)